Bruka: Rasimovi „žuti Romi“ i dalje mešetare Srbijom

Takozvani „Rasimovi Romi“ bliski kriminogenoj Demokratskoj stranci, koji su izdali interese svog naroda zarad ličnih privilegija i zbog toga smenjeni na skupštini NSRMS u Leskovcu i dalje obmanjuju javnost i potpuno nelegitimno mešetare Srbijom * Smenjeni predsednik NSRMS Vitomir Mihajlović umesto da bude u zatvoru slobodno šeta Srbijom iako nikog ne predstavlja * Rasim Ljajić  je uspeo u svojoj nameri da uništi romsko pitanje u Srbiji i da uskrati učešće predstavnika Roma u parlamentu Srbije * Pitanje je da li je Rasim Ljajić zapravo prikriveni nacista ?

Rasimovi Romi

Vlada Srbije pripremila je Nacrt strategije za socijalno uključivanje Roma i Romkinja u Republici Srbiji za period od 2015. do 2025. godine. Ovaj dokument je nastao iz potrebe da se, na jedan sistemski i sveobuhvatan način, pitanja socijalnog uključivanja Roma i Romkinja unaprede, kako na nacionalnom, tako i na lokalnom nivou, uz korišćenje iskustava u sprovođenju prethodne Strategije za unapređivanje položaja Roma u Republici Srbiji (2009-2015) i polaznih osnova za izradu nove strategije.

Međutim, iako je bivše kriminogeno rukovodtsvo NSRMS smenjeno zbog pljačkanja budžeta NSRMS, plaćenici ozloglašenog Rasima Ljajića iz redova romskog naroda čine sve da diskriminišu Rome u Srbiji koji, iako druga po brojnosti populacija u Srbiji, odmah iza većinskog,m srpskog naroda, nema svoje predstavnike u izvršnoj vlasti već to u ime Roma nav0odno rade Rasimovi Bošnjaci. Vitomir Mihajlović i njegovi saučesnici u pljačkanju Roma uz pomoć plaćenika Rasima Ljajića nelegitimno obavljaju poslove vezane za romsku populaciju u Srbiji.

Podsećamo, uoči izbora Rasim Ljajić okupio je tzv. žute Rome odnosno one koji su pljačkali budžet Srbije i NSRMS zajedno sa Demokratskom strankom na čelu sa smenjenim predsednikom Vitomirom Mihajlovićem i sprečio izlazak romske liste na izbore potpisivanjem dogovora kojim se tobože precizira da će Rasim Ljajić i njegovi sandžački Bošnjaci zastupati romske interese u skupštini Srbije.

Tako je srbijanski parlament,zahvaljujući Ljajiću, postao Hitlerov „beli Rajhstag“, bez Roma. Izgleda da je Rasim Ljajić prikriveni nacista kome smetaju Romi u parlamentu Srbije.

Advertisements

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s